Thursday, October 22, 2009

I get the news I need on the weather report


Sau de pe qthemusic.com. Vreau sa avem si noi o revista de muzica faina. Demult, tare demult, era Sunete. Acum pe hartie n-am mai vazut-o in Bucuresti, iar pe net arata a blog si nu-mi place. Inteleg ca cei care incearca sa puna pe picioare o treaba de genul asta sa inceapa cu un blog (ca no wave), dar de ce sa incepi cu o revista, si apoi sa treci la blog?

In fine, problema mea e ca la noi n-ai de unde sa afli chestii despre muzica decat cautand singur. Nimeni nu scrie pentru romani asa ceva. Exemplul pe care l-am dat, cu blogul, e bun, doar ca nu e ceva oficial. Nu sunt interviuri, galerii foto, polluri, chestii. Plus ca una e sa citesti pe net, si alta pe hartie. Call me old-fashioned, but I still treasure the value of a cover. Si e trist sa vezi ca pana si capitolul asta, presa muzicala romaneasca, e mirific, dar lipseste cu desavarsire. Deci Q e inca un motiv sa vreau in Anglia.

Ca tot vorbim de muzica, inca doua melodii faine: The Kissaway trail - 61 si Belle & Sebastian - The boy with the arab strap.

Btw, asta e un post cu prea multe linkuri :P

No comments:

Post a Comment